SUPPORT

Wij ontzorgen u zodat u zich in volle overgave kan blijven focussen op de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming. Wij bieden support aan voor zowel de eerste, tweede als derde lijn binnen de CRM applicatie. Komen wij er niet uit nemen wij contact op met de Customer Succes afdeling om uw issues opgelost te krijgen.

Wij hebben kennis van de volgende applicaties:

  • Salesforce
  • Carerix
  • Otys
  • Recruitee
  • Unit 4
  • Exact

Mocht u in het bezit zijn van een ander pakket als bovengenoemd kunt u altijd contact opnemen om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Paketten

Low: Binnen dit pakket heeft u de mogelijkheid om uw eerstelijns issues bij ons te beleggen. Om van deze service gebruik te maken dient u een strippenkaart af te nemen van minimaal 4 uur.

Medium:  Binnen dit pakket heeft u de mogelijkheid om eerste en tweedelijns issues bij ons te beleggen. Tevens heeft u recht op 4 uur consultancy per maand wat zowel op afstand als locatie mogelijk is. Om van deze service gebruik te maken zijn de kosten per maand € 300,- per maand en dient u een strippenkaart af te nemen van minimaal 4 uur.

High: Binnen dit pakket krijgt u full support. Wij kunnen uw applicatie op afstand beheren. Prijs en beschikbaarheid in overleg.

Pakket Vaste kosten per maand strippenkaart 4 uur* Uurtarief maandtarief
Low n.v.t € 286 € 75 n.v.t
Medium € 300 € 286 € 75 n.v.t
high In overleg € 286 € 75 In overleg

*Tegoeden op strippenkaarten blijven geldig tot 6 maanden na aankoop

Via onderstaand contact formulier kunt u zich aanmelden voor onze dienstverlening. Selecteer overig als u andere wensen of vragen heeft.

Help-Desk
Meer informatie nodig?

Vul onderstaand formulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

X
Contact